Bine ați venit la tabăra M.E.L.C. - locul unde fiecare copil devine un lider împuternicit, pregătit să facă o diferență, alături de alți tineri care vor să facă o diferență! Aici, liderii de mâine își descoperă puterea interioară și își pun bazele unui viitor strălucit!
11-13
ani
14-17
ani
17-23.07.2024
Săcele, jud. Brașov
Inspirație pentru liderii de mâine
Tabăra M.E.L.C. contribuie la dezvoltarea abilităților de self-leadership și promovarea unei mentalități de asumare a propriei vieți și a deciziilor luate. Tabăra este concepută pentru a oferi adolescenților instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și înțelege, cultiva și valorifica potențialul personal, pentru a-și înțelege valoarea propriei persoane și pentru a crește încrederea în sine, pregătindu-i astfel pentru o viață de succes și împlinire.
Locuri limitate! Înscrie-ți chiar acum copilul la
MAXWELL EMPOWERED LEADERS CAMP
ASIGUR ACUM LOCUL COPILULUI MEU
Prin atelierele experiențiale pe care le pregătim, vom aborda diverse teme de interes pentru adolescenți, dintre care amintim:
comunicare eficientă
Adolescenții vor învăța să-și exprime ideile și gândurile în mod clar și coerent, să asculte activ și să rezolve conflictele într-un mod amiabil.
integrare în grup și muncă în echipă
Aceste activități vor încuraja atât colaborarea și empatia, cât și dezvoltarea abilităților de leadership și coordonare a grupului.
dezvoltarea abilităților practice de tip hand-made
Adolescenții vor avea oportunitatea să-și dezvolte creativitatea și abilitățile artistice prin participarea la diverse ateliere de creație și confecționare de obiecte handmade.
provocări de tip "Treasure Hunt"
Acestea vor implica participanții într-o serie de activități și provocări, care vor testa abilitățile lor de rezolvare de probleme, luare a deciziilor și munca în echipă.
Tabăra M.E.L.C. oferă o experiență completă, în care vor fi dezvoltate atât abilitățile intelectuale, cât și cele sociale și emoționale
PERIOADA: 17-23 iulie 2024
LOCAȚIA: Q RESORT & SPA Săcele, jud. Brașov
Camp Event Sacele
Contact

Pentru mai multe detalii și informații, sună-ne la
+40 728 259 069
sau trimite-ne un email la
camp@maxwellleadership.ro