Skip to content

CĂUTĂM OAMENI CARE VOR SĂ FACĂ O DIFERENȚĂ SEMNIFICATIVĂ ÎN VIAȚA LOR, ÎN ORGANIZAȚIA LOR ȘI ÎN COMUNITATEA LOR. TE NUMERI PRINTRE EI?

Bucură-te de puterea asocierii cu autoritatea renumită pe plan mondial în leadership, John Maxwell.

LEADERSHIPUL ESTE INFLUENȚĂ

AICI ACCESEZI CEL MAI DINAMIC PROGRAM DE CERTIFICARE, FORMARE ȘI ECHIPARE PERSONALĂ ȘI PROFESIONALĂ DIN LUME.
Vorbește acum cu un Coordonator de Program
Parteneri de încredere Maxwell Leadership România:
Parteneri de încredere Maxwell Leadership România
VORBEȘTE CU UNUL DINTRE CONSULTANȚII NOȘTRI
PENTRU A VEDEA DACĂ PROGRAMUL MAXWELL LEADERSHIP
CERTIFIED TEAM ESTE POTRIVIT PENTRU TINE
Este o sesiune unu-la-unu complet gratuită!
Urmează pașii de mai jos:
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Povestește-ne un pic despre tine!
PROGRAMEAZĂ UN APEL
Unul dintre consultanții noștri te va contacta în cel mai scurt timp.
TE SUNĂM
Trasează detaliile călătoriei tale într-o direcție voită și acționează pentru a deveni ceea ce îți dorești.

MAXWELL LEADERSHIP CERTIFIED TEAM:
O COMUNITATE GLOBALĂ DE SPEAKERI, TRAINERI ȘI
COACHI DE ELITĂ

MEMBRII MAXWELL LEADERSHIP CERTIFIED TEAM SE REGĂSESC ÎN FIECARE INDUSTRIE ȘI SUNT LEGAȚI ÎNTRE EI PRIN CULTURA ȘI ADN-UL MAXWELL!
Filozofia Maxwell concentrează întreaga metodologie de leadership acumulată în 50 de ani prin care tu înveți să te conduci pe tine. Această metodologie conține training-uri, ghiduri și materiale de facilitare. Toate puse la dispoziția ta sub forma unui sistem de învățare desăvârșit care să te ajute pe tine să valorifici potențialul maxim! Contactează acum unul dintre consultanții noștri pentru detalii.

CUM LUCREAZĂ ÎN AVANTAJUL TĂU
MAXWELL LEADERSHIP CERTIFIED TEAM?

Ca membru Maxwell Leadership Certified Team, ai acces la un sistem de învățare complet:
STRATEGII DE FACILITARE
Predă, învață și comunică folosind Filozofia Maxwell, filozofie care concentrează 50 de ani de metodologie de leadership.
LICENȚĂ DE UTILIZARE
Ești licențiat să predai aceste sisteme de învățare atât gratuit, cât și plătit. Noi nu ne oprim nimic, vei păstra 100% din venituri.
REȚETA DEZVOLTĂRII ÎNTR-O DIRECȚIE CONFORTABILĂ ȚIE
Nu există limite de aplicabilitate! Poți forma orice individ, organizație, echipă, departament în baza acestor materiale.
RESURSE UȘOR ACCESIBILE
Această metodologie conține training-uri, ghiduri și materiale de facilitare, toate puse la dispoziția ta sub forma unui sistem de învățare desăvârșit care să te ajute pe tine să predai, atât gratuit, cât și plătit.

CE SPUN MEMBRII

Andrei Daniel
Andrei Daniel:
„Aseară am bătut palma cu al doilea meu client pe Coaching pe o perioadă de 3 luni, 12 sesiuni. A fost prima conversație cu această persoană despre o posibilă colaborare pe 3 luni și am încasat din primul apel 300 EURO. Imediat ce am închis apelul, mi-a făcut plata.”
Ana-Maria
Ana-Maria:
„Am făcut un calcul matematic pentru primele 7 luni ale acestui an și surpriză! Am avut un profit de 50.000 EURO! Dacă intram într-un live pe platformă, îmi luam informația și o aplicam în secunda 2.”
LAVINIA
LAVINIA:
„Am ținut 4 sesiuni gratuite pe baza resurselor iChoose pentru copii, apoi am reușit să stabilesc o colaborare cu un afterschool din localitatea care organizează ateliere pentru copii în weekenduri. Din luna Martie voi avea câte două ateliere creative de dezvoltare personală pentru copii.”
Anca
Anca:
„Am reușit să generez 1000 de dolari în două săptămâni de când sunt în echipa Maxwell Leadership. Sistemul chiar funcționează, dar e nevoie de fiecare dintre noi să îl putem pune în practică, să ne găsim energia pentru a acționa cu încredere.”
Mirela
Mirela:
„Mi-am dat seama că acel „acasă” - acel loc în care poți fii TU, așa cum ești, în care poți evolua în direcția în care-ți dorești și în ritmul care ți se potrivește, fără a fi judecat, ci, dimpotrivă, încurajat și iubit pentru ceea ce ești și devii - chiar există! În plus, când ajungi să-ți umpli sufletul, vei vrea cu siguranță să dai și mai departe!”

INFLUENȚĂ ȘI IMPACT

Cum ar arăta viața ta cu o influență, impact și venituri mai mari? Indiferent dacă alegi să conduci sau să îți schimbi viața, vei învăța abordări practice și strategii eficiente care să te împuternicească pe tine și pe cei din jurul tău.

ÎNCREDERE, CREDIBILITATE, CLARITATE

Asocierea cu echipa certificată Maxwell Leadership îți oferă încredere, credibilitate și claritate în acțiuni. Indiferent dacă te gândești la o schimbare de carieră sau dorești să crești în mediul actual, îți oferim oportunitatea să dezvolți abilități noi care te vor propulsa în vârf.

UN ”CERC INTERIOR” CÂȘTIGĂTOR!

Nu ești singur. Maxwell Leadership Certified Team este compusă din oameni care au decis să crească și să profite de toate oportunitățile de creștere și noi suntem acolo pentru a te inspira, sprijini și încuraja să faci același lucru. De la apeluri de suport live și până la o comunitate online vibrantă, beneficiezi de tot suportul de care ai nevoie.

POVEȘTI REALE DE SUCCES

Membrii noștri fac o muncă excelentă în peste 150 de țări. Membrii echipei Maxwell Leadership Certified Team ajung la orice industrie în care este nevoie de leadership, dar ceea ce ne leagă cu adevărat este un angajament autentic de a conduce prin influență pozitivă și autenticitate. Acesta este ADN-ul nostru.

ALEGE SĂ CONTACTEZI CHIAR ASTĂZI UN CONSULTANT
PENTRU A VEDEA DACĂ PROGRAMUL MAXWELL LEADERSHIP
CERTIFIED TEAM ESTE POTRIVIT PENTRU TINE!

Tu ai întrebări, noi avem răspunsuri! Click pe butonul de mai jos și programează un apel telefonic cu unul dintre consultanții noștri.

HAI SĂ NE CONECTĂM


Programează o discuție gratuită cu un coordonator de program pentru a afla cum îți poți duce abilitățile de leadership la următorul nivel cu Maxwell Leadership Certified Team.
Hai să ne conectăm!

RESURSE GRATUITE


Minutul cu Maxwell
Blog
Contact

ȚINEM LEGĂTURA ONLINE


  • Urmărește-ne pe Instagram
  • Urmărește-ne pe Twitter
  • Urmărește-ne pe Facebook
  • Urmărește-ne pe Linkedin
  • Urmărește-ne pe Youtube