Skip to content
logoMark

Leadership-ul nu ar trebui să fie o misiune individuală.

Liderii extraordinari lucrează printre oamenii lor, nu mai presus de ei. Te putem ajuta să alcătuiești o echipă de lideri puternici în jurul tău, care la rândul lor să creeze performanțe mai bune pentru întreaga organizație.

Hai să facem din leadership un efort colectiv

Hai să facem din leadership un efort colectiv

Metodologia noastră proprie se bazează pe Cele 5 Niveluri ale Leadership-ului descrise de John Maxwell. Îți poate oferi ție și echipei tale un proces cuprinzător de dezvoltare a leadership-ului care îi va inspira pe toți să conducă dincolo de propriile funcții, să găsească și să dezvolte alți lideri în curs de dezvoltare și să creeze o cultură a leadership-ului care va propulsa organizația chiar și atunci când nu ești prezent.

Maxwell Leadership - logoMark
Maxwell Leadership - logoMark

Promisiunea Maxwell Leadership®

Procesul nostru testat și demonstrat te va ajuta să alimentezi o cultură a leadership-ului prin alinierea organizației în ton cu trei elemente esențiale:

1

Principii comune de leadership

Abordarea noastră bazată pe valori față de creșterea liderilor transcende funcțiile și titlurile și creează o structură simplă care poate inspira orice lider din organizația ta, indiferent de stadiul în care se află în carieră.
2

Un limbaj comun de leadership

Echipa ta va rămâne cu un nou vocabular în urma interacțiunii cu Maxwell Leadership - un limbaj comun de leadership - care va rămâne întipărit în mintea lor multă vreme după ce noi plecăm din organizația ta. 
3

Comportamente comune de leadership

Având la bază principii comune și un limbaj comun, întreaga ta echipă va fi pregătită să se comporte în noi moduri pentru a se ajuta reciproc să devină lideri care merită urmați.

Procesul Maxwell Leadership®

proces
listen

Ascultare

În primul rând, ascultăm și înțelegem dificultățile unice cu care se confruntă echipa sau organizația ta, astfel încât să dezvoltăm cele mai bune soluții pentru nevoile tale.
deliver

Planificare

Concepem un plan detaliat și personalizat pentru nevoile afacerii tale. Evaluările aprofundate ne permit să oferim un plan atent conceput pentru dezvoltarea organizației tale.
plan

Livrare

Avem o echipă experimentată de coachi, facilitatori, și specialiști în leadership care se străduiesc să depășească așteptările pe măsură ce execută și livrează planul.
impact

Impact

Dacă soluțiile noastre influențează rezultate în afacerea ta, noi considerăm că lucrarea a avut succes. Nu ne asumăm doar angajamentul de a livra, ci și de a continua evaluarea eficienței noastre prin creștere organizațională.
Maxwell Leadership - logoMark
WLU_03072022_1056MarkColeWLU_03072022_1056

Podcast

Abonează-te la Podcast-ul Maxwell Leadership®

Fiecare drum cu mașina este o oportunitate de a-ți perfecționa abilitatea de a avea un impact pozitiv asupra ta și a altora cu lecțiile și discuțiile noastre despre leadership.

MWM-iPhone

Minutul cu Maxwell

Vizionează Minutul cu Maxwell

Dacă nu prea ai timp, asta nu înseamnă că trebuie să încetezi să te mai dezvolți pe plan personal. Menține-te inspirat cu videouri zilnice de leadership livrate direct în căsuța ta de e-mail.

Maxwell Leadership - logoMark
Maxwell Leadership - logoMark
Blog

Blog-ul Maxwell Leadership®

Aprinde-ți potențialul pentru a fi liderul unor schimbări pozitive prin leadership-ul bazat pe valori și cu ajutorul unor lecții utile de la liderii noștri experimentați. Aici vei găsi articole scrise de membrii Maxwell Leadership Certified Team, mentorii programului și lideri de talie mondială.

Vezi schimbările pozitive în acțiune

Maxwell Leadership - logoMark
leadership_podcast_maxwell